donderdag 28 januari 2010

RKE

Met onze vestigingen in Antwerpen en Luik, en in nauwe samenwerking met Xpedys NV, wordt een jaarlijks volume gevaren van ca. 4.2 mil. to. De lading is zeer gediversifieerd (o.a. steel products, general cargo, heavy lifts, cereals & dry bulk). RKE biedt ook hier een volledige service aan voor het transport van alle soorten goederen via water. De “one way shop”-mogelijkheid wordt ook aangeboden door verzorging van voor- en natransport met verschillende transportmodi, dit in nauwe samenwerking met onze partner, Xpedys NV.

Contacts

VAN HOORDE Bart
vanhoorde@rke.be
tel. 03/222.42.42
      0477/34.52.65
fax. 03/231.84.70

RKE is in het bezit van een ISO-certificaat NBN en ISO 9001 : 2000.
RKE beschikt over een vooruitstrevend en flexibel EDI-systeem, dat verregaande mogelijkheden biedt om “on line”-verbindingen te verwezenlijken naar wens van de klant.
RKE biedt u een complete logistieke service aan, volledig toegespitst op uw wensen, inclusief fysische opvolging van de goederenstroom, douaneafwikkeling, expertise en schadeafwikkeling.
RKE is gespecialiseerd in “full load operations”. Onze belangrijkste klanten situeren zich in de Europese grootindustrie, vooral toegespitst op steel en bulk.
Sinds 30 jaar is RKE medeaandeelhouder van CT, een gespecialiseerde terminal van staalproducten, vooral voor de behandeling van coils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten