zondag 14 februari 2010

YST Bevrachting B.V.

YST Bevrachting B.V. is gespecialiseerd in het vervoer van bulkstoffen, containers en schroot vanaf de verschillende zeehavens naar diverse Main-, Rijn-, Neckar-, Moezel- en Donau-bestemmingen. Met onze schepen kunnen wij vrijwel altijd de wensen van onze klanten bedienen.

U kunt bij ons terecht voor uw transportvraagstuk, maar ook voor overslag vanuit zeeschepen naar binnenvaartschepen en andersom. Heeft de ontvanger geen toegang tot een kade? Wij regelen de overslag in een nabij gelegen haven en zorgen we via weg voor het natransport.

Lange tijd werd de binnenvaart geassocieerd met een partij die alleen bulk transporteerde over grote afstand. Typische voorbeelden daarvan waren bouwmaterialen, zoals zand, grind of granen en veevoeders maar ook kolen en erts.
De hedendaagse binnenvaart  is een moderne vervoersmodaliteit, toegankelijk via een fijnmazig netwerk van havens. Ook voor het vervoer van uw constructie- en machine’s etc. etc. kunt u bij ons terecht.

Wegtransport maakt deel uit van een van de activiteiten binnen onze firma. Indien gewenst hebben wij een totaal oplossing voor al uw vervoersproblemen in droge lading en liquids.

Noordeinde 176
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Postbus 393
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht
Tel: 0031 (0)78 68 11 540
Fax: 0031 (0)78 68 17 747
E-mail: info@ystbevrachting.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Web: www.ystbevrachting.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten